Silkeborg El leverer servicering af etablerede ventilationsanlæg

Servicering af ventilationsanlæg

Silkeborg El er en erfaren virksomhed med ekspertise i servicering af ventilationsanlæg og systemer. Vores teknikere foretager reparationer og justeringer for at forbedre luftkvaliteten i bygninger. Silkeborg El tilbyder skræddersyede serviceløsninger og kan hjælpe med at vedligeholde jeres ventilationsanlæg. Vores fokus på kundeservice og kundetilfredshed sikrer, at I får den bedste mulige service af vores erfarne personale. 

ventilation silkeborg
Et ventilationsanlæg skifter løbende den brugte, fugtige og dårlige luft ud

Mange boliger er i dag så tætte, at de ikke kan »ånde af sig selv«. Den indelukkede luft med høj fugtighed, mange støvpartikler, røg og dårlig lugt, kan give en række gener. Lige fra irritation i øjne, næse og hals til træthed, og utilpashed. Dårligt indeklima giver samtidig ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd og skimmelsvampe, som er til skade for helbredet og boligens sundhed. Et ventilationsanlæg skifter løbende den brugte, fugtige og dårlige luft ud med filtreret, frisk og ren luft udefra – døgnet rundt.

Brug for et uforpligtende tilbud?

Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Servicering af ventilationsanlæg

Vi udfører servicering og vedligehold af dine etablerede ventilationsanlæg.

Belysning

Vi har mange års erfaring i arbejdet med lys og elektriske installationer. Det kan derfor betale sig at tage os med på råd, når der skal planlægges ny belysning.

Varmepumpe

Vi kan levere, montere og yde service, til din luft til luft eller luft til vand varmepumpe.

El tjek og installation

Vi udfører alle former for opgaver indenfor el installationer i Silkeborg og omegn.

Alarmer

Mulighederne er mange, når det kommer til sikring mod indbrud, og en grundig overvejelse er nødvendig for at vælge den korrekte løsning.

Hvidevarer

Hvidevareservice, salg og reparation af hårde hvidevarer.

Industri

Vores dygtige industrielektrikere klarer alt arbejde, der vedrører PLC styringer, service & fejlfinding, samt service af maskiner og maskinanlæg.

Data

Vi står for driftssikre og effektive løsninger til den moderne virksomhed, der skal have høj hastighed og trådløse forbindelser.

Scroll to Top