Hvidevareservice og reparation af hårde hvidevarer​

Skal du købe nyt, har vi et udvalg af energieffektive køleskabe, frysere og opvaskemaskiner til salg til konkurrencedygtige priser.

Hos Silkeborg El leverer vi en professionel hvidevareservice udført af en erfaren reparatør for kunder i Silkeborg og omegn. Vi har specialiseret os i reparation af:

Vi kan både reparere og servicere hvidevarer af flere mærker

Vi er derfor klar til hurtig hvidevareservice og -reparation, hvis der opstår problemer med dine hårde hvidevarer. Vi oplyser naturligvis altid om en reparation eller udskiftning af enkeltdele kan betale sig, før vi går i gang med arbejdet.

Brug for et uforpligtende tilbud?

Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Servicering af ventilationsanlæg

Vi udfører servicering og vedligehold af dine etablerede ventilationsanlæg.

Belysning

Vi har mange års erfaring i arbejdet med lys og elektriske installationer. Det kan derfor betale sig at tage os med på råd, når der skal planlægges ny belysning.

Varmepumpe

Vi kan levere, montere og yde service, til din luft til luft eller luft til vand varmepumpe.

El tjek og installation

Vi udfører alle former for opgaver indenfor el installationer i Silkeborg og omegn.

Alarmer

Mulighederne er mange, når det kommer til sikring mod indbrud, og en grundig overvejelse er nødvendig for at vælge den korrekte løsning.

Hvidevarer

Hvidevareservice, salg og reparation af hårde hvidevarer.

Industri

Vores dygtige industrielektrikere klarer alt arbejde, der vedrører PLC styringer, service & fejlfinding, samt service af maskiner og maskinanlæg.

Data

Vi står for driftssikre og effektive løsninger til den moderne virksomhed, der skal have høj hastighed og trådløse forbindelser.

Scroll to Top