Effektiv og kompetent el-service med hurtig udrykning

Professionel el-service

Silkeborg El A/S løser opgaver i private hjem, i boligforeningen og på arbejdspladsen. Vi klarer alt arbejde, der vedrører elektriske installationer. Fra elvarmen til stikkontakter og hårde hvidevarer. Vi er din elektriker i Silkeborg og omegn. Vi tilbyder en effektiv og kompetent el-service med hurtig udrykning, hvis uheldet er ude. Vores servicevogne er udstyret med værktøj til enhver opgave, og vores servicemedarbejdere er vant til at løse problemerne professionelt og i en håndevending.

Strømbesparende løsninger

Intelligent lysstyring kan nemt installeres ved både nybyggeri og ved renovering af ældre bygninger. Der er masser af muligheder for at få mere komfort i hverdagen med intelligent lysstyring. Samtidig er det også en enestående mulighed for at få banket elregningen i bund, da både lyskilder og sensorer kan være med til at sænke energiforbruget markant.​ Ønsker du en strømbesparende løsning til dine installationer, har vi et bredt udvalg af produkter og komponenter, der sparer på energien.

Servicering af ventilationsanlæg

Vi udfører servicering og vedligehold af dine etablerede ventilationsanlæg.

Belysning

Vi har mange års erfaring i arbejdet med lys og elektriske installationer. Det kan derfor betale sig at tage os med på råd, når der skal planlægges ny belysning.

Varmepumpe

Vi kan levere, montere og yde service, til din luft til luft eller luft til vand varmepumpe.

El tjek og installation

Vi udfører alle former for opgaver indenfor el installationer i Silkeborg og omegn.

Alarmer

Mulighederne er mange, når det kommer til sikring mod indbrud, og en grundig overvejelse er nødvendig for at vælge den korrekte løsning.

Hvidevarer

Hvidevareservice, salg og reparation af hårde hvidevarer.

Industri

Vores dygtige industrielektrikere klarer alt arbejde, der vedrører PLC styringer, service & fejlfinding, samt service af maskiner og maskinanlæg.

Data

Vi står for driftssikre og effektive løsninger til den moderne virksomhed, der skal have høj hastighed og trådløse forbindelser.

Brug for et uforpligtende tilbud?

Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top