Alarmer og tyverisikring

Vælg den rigtige løsning, når det gælder alarmsystemer og tyverisikring

​Vælg blandt andet mellem et traditionelt alarmsystem, trådløse systemer og tågesikring. Mulighederne er mange, når det kommer til sikring mod indbrud, og en grundig overvejelse er nødvendig for at vælge den korrekte løsning.​Vi tilbyder en gennemgang af dine risici, så du præcis ved, hvad du skal tænke på – og ikke mindst, hvad tyven tænker.

Stort udvalg af forskellige alarmsystemer
tyverisikring alarmer silkeborg

Hos Silkeborg El finder du et stort udvalg af alarmsystemer til tyverisikring. Vi handler med private og erhverv i Silkeborg, Ry, Kjellerup og omegn, og sammen vil vi hjælpe dig til den bedste løsning, uanset hvilket alarmsystem du skal bruge.

En optimal tyverisikring er præventiv, giver tryghed og er en rigtig god investering i forhold til udgiften i forbindelse med eksempelvis et indbrud.Vi tilbyder blandt andet:

Brug for et uforpligtende tilbud?

Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Servicering af ventilationsanlæg

Vi udfører servicering og vedligehold af dine etablerede ventilationsanlæg.

Belysning

Vi har mange års erfaring i arbejdet med lys og elektriske installationer. Det kan derfor betale sig at tage os med på råd, når der skal planlægges ny belysning.

Varmepumpe

Vi kan levere, montere og yde service, til din luft til luft eller luft til vand varmepumpe.

El tjek og installation

Vi udfører alle former for opgaver indenfor el installationer i Silkeborg og omegn.

Alarmer

Mulighederne er mange, når det kommer til sikring mod indbrud, og en grundig overvejelse er nødvendig for at vælge den korrekte løsning.

Hvidevarer

Hvidevareservice, salg og reparation af hårde hvidevarer.

Industri

Vores dygtige industrielektrikere klarer alt arbejde, der vedrører PLC styringer, service & fejlfinding, samt service af maskiner og maskinanlæg.

Data

Vi står for driftssikre og effektive løsninger til den moderne virksomhed, der skal have høj hastighed og trådløse forbindelser.

Scroll to Top