El-tjek og el-installation Silkeborg

Vedligeholdelse og eleftersyn af el installationer

Silkeborg El udfører alle former for opgaver indenfor el installationer i Silkeborg og omegn. Fra projektering, rådgivning og opsætning til el-eftersyn og el tjek. Vi lægger vægt på, at udføre alt arbejde professionelt – samtidig med at vores el service er i top.

Det betyder bl.a., at vi indgår i en god og grundig dialog med vores kunder om, hvordan opgaverne løses bedst muligt. Ønsker I et el-tjek for at se, om jeres el installation er sikker og overholder alle regler, så tilbyder vi et el-eftersyn til en konkurrencedygtig pris.

Har I brug for nye kabler eller kontakter, så har vi et stort udvalg af driftssikre produkter fra de førende producenter – både til private og erhverv.

el installation silkeborg

Brug for et uforpligtende tilbud?

Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Servicering af ventilationsanlæg

Vi udfører servicering og vedligehold af dine etablerede ventilationsanlæg.

Belysning

Vi har mange års erfaring i arbejdet med lys og elektriske installationer. Det kan derfor betale sig at tage os med på råd, når der skal planlægges ny belysning.

Varmepumpe

Vi kan levere, montere og yde service, til din luft til luft eller luft til vand varmepumpe.

El tjek og installation

Vi udfører alle former for opgaver indenfor el installationer i Silkeborg og omegn.

Alarmer

Mulighederne er mange, når det kommer til sikring mod indbrud, og en grundig overvejelse er nødvendig for at vælge den korrekte løsning.

Hvidevarer

Hvidevareservice, salg og reparation af hårde hvidevarer.

Industri

Vores dygtige industrielektrikere klarer alt arbejde, der vedrører PLC styringer, service & fejlfinding, samt service af maskiner og maskinanlæg.

Data

Vi står for driftssikre og effektive løsninger til den moderne virksomhed, der skal have høj hastighed og trådløse forbindelser.

Scroll to Top