Data IT og kommunikation

Vi udfører alle former for IT løsninger og vedligeholdelse

Silkeborg El står for driftssikre og effektive løsninger til den moderne virksomhed, der skal have høj hastighed og trådløse forbindelser – så IT infrastrukturen bliver styrket fremtidigt. Silkeborg El råder selv over måleudstyr til dokumentation. Vi udfører alle former for arbejde med kommunikations-, data- og teleanlæg, samt fiberdata kabler.

Vi trækker kabler, lægger rør, montering af stik og installerer og vedligeholder systemer. Vi har specialiseret os i integrerede IT løsninger, der gør virksomheders håndtering af data og kommunikation mere effektiv, fordi forskellige systemer lærer at tale sammen.

Vores produktprogram omfatter blandt andet:
  • Alle former for netværkskabling. – både PDS kabler og fiberkabler
  • Trådløst lokalnet (Wireless Lan)
  • Switches og Routere

Vi gennemgår opgaven med Dem eller Deres IT-ansvarlig/leverandør således at De får den bedste og meste fremtidssikre løsning.

Hvad angår erhverv, boligforeninger og hos private husejere – der tilbyder vi opsætning af hurtige internetforbindelser, dørtelefonanlæg og netværk til intern kommunikation.

Brug for et uforpligtende tilbud?

Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Servicering af ventilationsanlæg

Vi udfører servicering og vedligehold af dine etablerede ventilationsanlæg.

Belysning

Vi har mange års erfaring i arbejdet med lys og elektriske installationer. Det kan derfor betale sig at tage os med på råd, når der skal planlægges ny belysning.

Varmepumpe

Vi kan levere, montere og yde service, til din luft til luft eller luft til vand varmepumpe.

El tjek og installation

Vi udfører alle former for opgaver indenfor el installationer i Silkeborg og omegn.

Alarmer

Mulighederne er mange, når det kommer til sikring mod indbrud, og en grundig overvejelse er nødvendig for at vælge den korrekte løsning.

Hvidevarer

Hvidevareservice, salg og reparation af hårde hvidevarer.

Industri

Vores dygtige industrielektrikere klarer alt arbejde, der vedrører PLC styringer, service & fejlfinding, samt service af maskiner og maskinanlæg.

Data

Vi står for driftssikre og effektive løsninger til den moderne virksomhed, der skal have høj hastighed og trådløse forbindelser.

Scroll to Top